Arkiver: <span>Services</span>

theme_image_09

Ekspress

Effektive ekspressbiler tilpasset ditt behov. Klar for raske avganger, og alltid en bil tilgjengelig for rask utrykning.
Les mer
theme_image_11

Distribusjon

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby internasjonal sjøfrakt av større gods som ikke er gunstig å sende med bil eller lastebil.
Les mer
theme_image_06

Stykkgods

Vårt hovedfokus er frakt etter vei med vare- og lastebiler, med et landsdekkende nettverk med daglige avganger har vi et av de bedre tilknyttede nettverkene for ekspresspakker i landet. Alt innen distribusjon, stykkgods og ekspresser.
Les mer
theme_image_02

Tredjepartslogistikk

På vår terminal i Ålesund kan vi oppbevare, håndtere og distribuere gods og varer for kunder som ikke har plass eller kapasitet til å ta seg av godset selv, eller ønsker å fokusere tid og energi på andre tjenester som er mer lønnsomme.
Les mer
theme_image_12

Vinterdrift av veg

Vi tilbyr det meste innen vedlikehold- og vinterdrift av vei og parkområder. Et bredt spekter av maskiner og utstyr gjør at vi kan tilpasse oss alt fra de minste jobbene til de aller største industriområdene. Alt innen brøyting, salting, strøing og snørydding ellers.
Les mer
theme_image_05

Godshåndtering

På vår terminal kan vi håndtere gods etter ønske, alt fra pakking og emballering helt frem til kunde som skal motta varene.
Les mer