Retninger med betydning

Digitale løsninger
som sprarer tid!

Tilbyder av pålitelige transporttjenster

Pålitelige transporttjenester sparer både tid og penger

Haagensen Transport AS er et familiedrevet selskap med 40 års erfaring i bransjen (1980-2020) og bærer stolthet i arbeidet. Kvalitet er høyt prioritert, og det innebærer alt fra tjenesten vi leverer, til verktøyene vi benytter oss av i arbeid. En moderne bilpark sikrer en trygg arbeidsplass for våre sjåfører. 

Våre ansatte skal yte det lille ekstra for å gi den beste opplevelsen av tjenestene vi tilbyr, og med et ønske om å skaffe de beste tilgjengelige ansatte anser vi det derfor som viktig å være moderne med en oppdatert bilpark for å kunne legge til rette for en god og sikker jobb.

Kim Haagensen
Driftsleder

Fleksible, forbedrede og raske løsninger!

Tilbyder av hele næringskjeden innen transport og logistikk.

Tilpassede tjenester
gir våre kunder
optimale løsninger!

Erfarne ansatte, gode kommunikasjonskanaler og moderne løsninger kombinert med flere tiår i bransjen skal sikre våre kunder leveringer i tide og som avtalt.

1 m3
leverte varer
1 m
klienter verden over
1 t
tonn varer levert
theme_image_05
Trygge og pålitelige transporttjenester

Varehåndtering for noen av
verdens største selskaper

theme_image_09

Ekspress

Effektive ekspressbiler tilpasset ditt behov. Klar for raske avganger, og alltid en bil tilgjengelig for rask utrykning.
Read more
theme_image_11

Distribusjon

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby internasjonal sjøfrakt av større gods som ikke er gunstig å sende med bil eller lastebil.
Read more
theme_image_06

Stykkgods

Vårt hovedfokus er frakt etter vei med vare- og lastebiler, med et landsdekkende nettverk med daglige avganger har vi et av de bedre tilknyttede nettverkene.
Read more