Brøyting og vinterdrift 2020

Det er hittil en treg sesong for snørydding og salting for 2020, men som alltid kommer den plutselig. Vår beredskap er i år forsterket i forbindelse med økt oppdragsmengde som resultat av kommunen sin policy om å si opp alle private veger. Det er kjøpt inn mer og som alltid moderne utstyr for vinterdrift og vedlikehold.

I tillegg til våre to trofaste tjenere, Ford F150 og ER35 hjullaster, er det kjøpt inn en Unimog U300 med VAMA KH2800 V-plog kombinert med Hilltip Icestriker 1600 kombispreder for nøyaktig arbeid med salt, sand eller lake.

F150 er utstyrt med Hilltip Snowstriker 2400VP V-plog og IceStriker 850 kombispreder, ved behov med kjetting på begge akslinger.

ER35 er utstyrt med Snowek U480 U-plog med en maks. arbeidsbredde på 4.8m, og i år kombinert med TRYGG piggkjetting for utfordrende, nye områder.

Har du behov for snørydding eller vedlikehold av områder, ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

 

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

Leave A Reply